ENVELATS ELIAS , SL . som una empresa dedicada al lloguer i muntatge de carpes que va tenir els seus inicis l'any 1969 , quan ALBERT ELIAS MARTÍ , va posar en marxa aquest projecte que té continuïtat familiar fins ara.

Aquesta llarga experiència de més de 40 anys , avala la trajectòria d'aquesta empresa i ens obliga a una millora constant , sense oblidar que la nostra millor garantia són els nostres clients a qui dispensem un tracte proper i humà .

En Envelats Elias treballem perquè aquesta dilatada experiència , la professionalitat i una clara vocació de servei siguin la nostra aposta per a una eficient execució del seu projecte des del principi fins al final, amb diversitat de mesures i acabats, en lloguer de carpes, per a grans esdeveniments i petites celebracions .

Els materials emprats en els nostres muntatges , són productes de gran qualitat internacional . Envelats Elias S.L. som una empresa que sempre hem procurat treballar amb les màximes exigències de seguretat i complint les normes que requereix el tracte de cada material ( estructures resistents al vent , neu i amb teixits ignífugs ) segons la reglamentació vigent i adaptant-nos a la normativa europea d'estructures itinerants .