ENVELATS ELIAS, SL . som una empresa dedicada al lloguer i muntatge de carpes que va tenir els seus inicis l'any 1969, quan ALBERT ELIAS MARTÍ, va posar en marxa aquest projecte que té continuïtat familiar fins ara.

Aquesta llarga experiència de més de 50 anys, avala la trajectòria d'aquesta empresa i ens obliga a una millora constant, sense oblidar que la nostra millor garantia són els nostres clients a qui dispensem un tracte proper i humà .

A Envelats Elias treballem perquè aquesta dilatada experiència, la professionalitat i una clara vocació de servei siguin la nostra aposta per a una eficient execució del seu projecte des del principi fins al final, amb diversitat de mesures i acabats, en lloguer de carpes, per a grans esdeveniments i petites celebracions .

Els materials emprats en els nostres muntatges, són productes de gran qualitat internacional. Envelats Elias som una empresa que sempre hem procurat treballar amb les màximes exigències de seguretat i complint les normes que requereix el tracte de cada material (estructures resistents al vent, neu i amb teixits ignífugs ) segons la reglamentació vigent i adaptant-nos a la normativa europea d'estructures itinerants .